Title of a News Article

Bozova Belediyesi ekipleri üst yapıyı bitirdi

Bozova Belediyesi ekipleri üst yapıyı bitirdi
banner206

Bozova Belediyesi tarafından tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile stabilize yol çalışmaları başta olmak üzere temizlik, ilaçlama, mahalle içi parke ve bordur çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği günden bu yana onlarca mahallede, parke ve bordur çalışması için talimat verdiği öğrenilirken,  son olarak Kırsal İkiz mahallesinde, Kısa süre önce yapımına başlanan parke ve bordür taşı döşeme işi tamamlandı. İkiz mahallesinde tamamlanan parke taşı ve bordur taşı döşeme çalışmaları ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ‘göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tüm kırsal mahallelere eşit hizmet anlayışı ile hizmetlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. İkiz mahallemizde başlattığımız üst yapı çalışmalarımızı kısa sürede tamamladık. İkiz mahallemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun’ dedi. 
Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü her mahallede olduğu gibi Kırsal İkiz mahallesindeki üst yapı çalışmaları parke ve bordur taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. 

İkiz mahallesinde tamamlanan üst yapı çalışmaları ile ilgili olarak mahalle muhtarı Hüseyin Kanat; ‘mahallemizde kış çamurdan yazın tozdan geçilmiyorduk. Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda mahallemizde başlatılan Parke taşı döşeme çalışması kısa sürede tamamlandı. Mahallemizde tamamlanan üst yapı çalışmalarından dolayı belediye başkanımız Suphi Aksoy olmak üzere tüm belediye çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum’ dedi. Mahalle sakinleri Necip Akar,Zekeriye Taş ve İsmail Taş ise; ‘Mahallemşzde yapılan üst yapı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Suphi Aksoy başta olmak üzere emeğpi geçen herkese teşekkür ediyoruz. Mahallemiz daha önce kışın çamurdan yazın ise tozdan geçilmiyordu. Belediyemiz tarafından yapılan üst çalışmaları ile birlikte mahallemizin adeta çehresi değişti’ dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195