Title of a News Article

Bozova Belediyesi ilçedeki çalışmalarını sürdürüyor

Bozova Belediyesi ilçedeki çalışmalarını sürdürüyor
banner206

Belediye Başkanı Suphi Aksoy öncülüğünde Bozova ilçesinin en büyük mahallelerinden Yaylak kırsal mahallesinde alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanıyor. 

Yaylak Kırsal mahallesinde Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu kanalizasyon ve içme suyu şebekesi, Asfaltlama çalışmalarının ardında Bozova Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince mahalledeki cadde ve sokaklarda deforme yerinde sökülen parke ve bordur taşı çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. 

Bozova Belediyesi her alanda ilçenin gelişmesi adına 7/24 esasa göre merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda tüm mahallelerde olduğu gibi ilçenin en büyük kırsal mahallesi Yaylak mahallesinde de çalışmalar devam ediyor. Halkın talep ve isteklerin yanı sıra belirlenen proje ve hizmetler bir bir tamamlanıyor.

Belediye Başkanı Suphi Aksoy Yaylak mahallesinde devam eden üst yapı çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada; ‘Bozova belediyesi olarak her vatandaşımızın talebini her mahallemizin eksik gördüğümüz çalışmalarını bir bir tamamlıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından İlçemizin en büyük mahallelerinden olan Yaylak kırsal mahallemizde alt ve üst yapı çalışması yapıldı. Büyükşehir belediyesinin tamamladığı çalışmaların ardın da Bozova Belediyesi olarak bizde mahallemizdeki cadde ve sokaklarda deforme olan parke taşı bordur taşı çalışmaları ekiplerimizce devam ediyor. Mahallemizde yapılan hizmetler mahalle halkımıza hayırlı olsun’ dedi 

Yaylak kırsal mahallesinde yapılan çalışmalarla ilgili olarak mahalle sakinleri, ise Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a ekibine, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Büyükşehir ekibine teşekkür ettiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195