Title of a News Article

Bozova Belediyesi kırsalda fark yaratıyor

Bozova Belediyesi kırsalda fark yaratıyor
banner206

İlçe merkezi ve kırsalda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürerek vatandaşların hayat standartlarını iyileştiren Bozova Belediyesi, bu kez ilçenin en büyük mahallesi olan kırsal Yaylak Mahallesi’nde cadde ve ara sokaklarda yol yapım çalışmalarına devam ediyor. 

Yaylak kırsal Mahallesi’nde, Bozova Belediyesi çalışmaları başlattı. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yaylak Mahallesi’nde cadde ve sokaklarda stabilize yol yapım çalışmalarına ağırlık verdi. Ekipler, mahallenin dört bir yanında yaptığı çalışma ile vatandaşları daha iyi bir hizmetle buluşturmayı hedefliyor. 

Mahallede yürütülen çalışmaları memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri de, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve ekibine yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Başkan Aksoy ise, yaptığı yazılı açıklamada; Bozova’da her mahalleye eşit hizmet ilkesiyle hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek, “Bu kapsamda Yaylak mahallemizde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Yapılan çalışmalar mahallemize ve mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2022, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195