Title of a News Article

Bozova'da 23 Nisan Coşkusu...

Bozova'da 23 Nisan Coşkusu...
banner206

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Bozova ilçesinde de yaşandı. 

Bozova Belediyesi tarafından Kent meydanında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik çocuk bayramına ilgi büyük oldu. Bir, birinden güzel etkinliklere Palyaço, maskotların gösterisi ile çocuklar gönüllerince eğlendiler. Kent meydanında düzenlenen etkinliklere Belediye Başkanı Suphi Aksoy’da katılarak çocukların sevinçlerine ortak oldu. 

Belediye Başkanı Suphi Aksoy; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bugünü çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahraman Şehitlerimize şükranlarımı sunuyorum. Yarınlarımızın umudu geleceğimizin teminatı çocuklarımızın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum’ dedi. 

23 Nisan kutlamalarına katılan çocuklarda, Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un kendileri için düzenlediği etkinlikler için teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2022, 20:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195