Title of a News Article

Bozova'da mücadele sürüyor

Bozova'da mücadele sürüyor
banner206

Bozova Belediyesi, larva ile mücadele çalışmalarına devam ediyor. 

Bozova Belediyesi, bahar mevsiminden önce karasinek ve sivrisineklerin üreme noktalarında larva ile mücadele çalışmalarına başladı.

Bozova’nın kalkınması için büyük çaba gösteren Bozova Belediyesi, bir yandan da halkın sağlığını ön planda tutarak, larva ile mücadele çalışmalarına start verdi. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede yaşayan vatandaşların rahat bir yaz geçirmeleri için sivrisinek ve haşereyle mücadelede en doğru zaman olan larva döneminde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Halk sağlığının korunması amacıyla karasinek ve sivrisineklerin birinci derecede üreme noktaları olan durgun sular, su birikintileri, sazlık alanlar ve çöp konteynerleri ekipler tarafından bir bir ilaçlanıyor. 

AKSOY: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, sivrisinek ve karasineklerle mücadelenin larva döneminde yapılmasının çok daha etkili olduğuna dikkat çekerek, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Bozova ilçesi sınırları içerisinde haşere üreyebilecek yerlerin tamamını ilaçlamak için çalışmalara başladığını söyledi.

Bozova’da yaşayan vatandaşların sağlığını ve huzurunu korumak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Aksoy, larva ile mücadele çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Bu arada Bozova’da yapılan larva ile mücadele çalışmalarını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195