Title of a News Article

Bozova kırsalında çalışmalar sürüyor

Bozova kırsalında çalışmalar sürüyor
banner206

Bozova Belediyesi Kırsal mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

Bozova Belediyesi tarafından tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile stabilize yol çalışmaları başta olmak üzere temizlik, ilaçlama, mahalle içi parke ve bordur çalışmalarını aralıksız devam ediyor. 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği günden bu yana onlarca mahallede, parke ve bordur çalışması için talimat verdiği öğrenilirken,  son olarak Kırsal İkiz mahallesinde, Kısa süre önce yapımına başlanan parke ve bordür taşı döşeme işi tüm hızıyla devam ediyor. İkiz mahallesinde devam eden parke taşı ve bordur taşı döşeme çalışmaları ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ‘göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tüm kırsal mahallelere eşit hizmet anlayışı ile hizmetlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. İkiz mahallemizde başlattığımız üst yapı çalışmalarımızı kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Parke ve Bordur çalışmaları şimdiden mahallemize hayırlı olsun’ dedi.
Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan üst yapı çalışmaları parke ve bordur taşı döşeme çalışmaları kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi. 

İkiz mahallesinde devam eden parke taşı çalışmaları ile ilgili olarak mahalle muhtarı Hüseyin Kanat; ‘mahallemizde kış çamurdan yazın tozdan geçilmiyordu. Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda mahallemizde başlatılan Parke taşı döşeme çalışması için başta belediye başkanımız Suphi Aksoy olmak üzere tüm belediye çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum’ dedi. 

İkiz mahalle sakinlerinden Necip Akar ise; ‘mahallemizde başlatılan parke taşı döşeme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve Fen İşleri müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195