Title of a News Article

Bozova su sporlarında cazibe merkezi oluyor...

Bozova su sporlarında cazibe merkezi oluyor...
banner206

Şanlıurfa'nın en sakin ilçesi olarak bilinen Bozova ilçesinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği baraj göleti Çatak ile ilgili muhteşem bir projeye imza atan Başkan Suphi Aksoy, bu proje ile su sporlarında cazibe merkezi olacağını söyledi.

Yaklaşık 5 yıldır belediye başkanlığı görevini sürdüren ve sayısız hizmetler ilçeye kazandıran Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, yeni hizmeti daha ilçeye kazandırmanın mutluluğu yaşıyor.

Bozova ilçe halkının yanı sıra tüm Şanlıurfalıların tatil günlerinde gidip vakit geçirdiği Bozova Çatak bölgesinde yeni hizmet alanı oluşturuluyor.

Kano sporcularına yönelik hazırlanan Su Sporları merkezinde sona gelindiğini dile getiren Başkan Aksoy, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

İnşaatında sona doğru yaklaştığımız "Su Sporları Merkezi" ile artık kano sporcularımız daha iyi şartlarda Milli Müsabakalara hazırlanmış olacak. Uluslararası tüm şartlara uygun olarak planlanan bu tesis müsabakalara da ev sahipliği yapacak. Şimdiden ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun. Her Şey Bozova İçin"

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2023, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195