Title of a News Article

Bozovalı gençler sınava hazırlanıyor

Bozovalı gençler sınava hazırlanıyor
banner206

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un talimatları doğrultusunda İlçe genelinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 8’ci sınıflar için LGS deneme sınavı, üniversite sınavına girecek olan 12’ci sınıflar için ise TYT deneme sınavı yapıldı. 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamasında; 'Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi eğitim alabilmeleri adına yeni eğitim öğretim yılı başından bu yana başlattığımız deneme sınavlarımızı tüm okullarda yapmaya devam ediyoruz. sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum' dedi.

Bozova kent merkezindeki okullar başta olmak üzere kırsal mahallelerde bulunan tüm okullarda eğitim gören 8’ci ve 12’ci sınıflar için deneme sınavları yapıldı.

Okullarda yapılan deneme sınavları esnasında okullara öğrencilerle buluşan Belediye Başkan Yardımcısı Abdüsselam Öncü ise yaptığı açıklama; 'Bozova Belediyesi olarak her zaman eğitime ayrı bir destek veriyoruz geleceğimiz olan çocuklarımızın iyi bir okulda eğitim almalarını sağlamak adına bu yıl lise ve üniversite sınavlarına girecek olan öğrencilerimize sınav öncesi hem motivasyonlarını yükseltmek hem de kendilerini sınama adına destek olmuş olacağız. Gerek belediye başkanımız Suphi Aksoy olsun gerekse belediye olarak gençlerimize ayrı bir değer veriyoruz. Yapılacak olan deneme sınavı başta olmak üzere genel sınavlarda da öğrencilerimize başarılar diliyorum.' ifadelerine yer verdi.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195