Title of a News Article

Bozovalılar güne gül kokusuyla uyandı

Bozovalılar güne gül kokusuyla uyandı
banner206

Bozova Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, bayramı öncesi ve sonrası tüm ilçeyi adeta gül kokularıyla yıkadı. 

Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda, Bozova Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde kent merkezindeki tüm camiler,bayram namazı sonrası ise cadde ve sokaklar gül kokuları gelsin diye Belediye ekiplerince gül suyu ile yıkatıldı.  

Bozova İlçe merkezinde Ramazan ayını geride bırakılırken, ramazan bayramında tüm camiler,cadde ve sokaklar mis gibi gül kokuları yayılsın diye, Bozova Belediyesi tarafından adeta halka bir hizmet daha sunuldu. Konu ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘ Bayramın ilk saatlerinde ekiplerimizce ilçenin dört bir tarafında mis kokular gelsin diye gül suyu kokusu yaydık. rahmeti,bereketi ve mağfireti ile geride bıraktığımız 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlarken, ilçe merkezimizdeki tüm camiler başta olmak üzere cadde ve sokaklarımızı gül kokuları ile adeta yıkadık. Halkımızın talep ve isteklerini her zaman yerine getirmenin de ayrıca sevincini yaşıyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının başta İslam alemi olmak üzere ülkemize milletimize ve ilçemize huzur, sağlık ve sıhhat getirmesini diliyor. Tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyorum’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195