Title of a News Article

Çocukların ve gençlerin vazgeçilmezi...

Çocukların ve gençlerin vazgeçilmezi...
banner206

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; göreve geldiği ilk günden bugüne gençlere ayrı bir önem veriyor. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ilçeye kazandırma sözü verdiği yarı olimpik yüzme havuzu, Bozova’lı çocukların ve gençlerin vazgeçemediği mekân haline geldi.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Başkanlığının katkılarıyla 2020 yılında temeli atılan ve geçtiğimiz aylarda tamamlanan Bozova Belediyesi  Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bozova’lıların hizmetine açıldı. 

Gençlerin abisi olarak bilinen Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; gençlere ne kadar önem verdiği bir kez daha kanıtlanmış oldu. Başkan Aksoy, özellikle iki yıl önce Atatürk barajı göletinde boğulmalar olmasın canlar yanmasın, yüzme bilmeyen kalmasın sloganı ile ilçeye kazandırdığı yarı olimpik yüzme havuzu tüm çocukların ve gençlerin hizmetine sunuldu. Haftanın 5 günü 4 seans 8 saatler halinde uzman eğitimci kurs hocaları tarafından 200’e yakın çocuk ve gence yüzme eğitimleri veriliyor. 

Bozova’lı gençlerin ve çocukların serinlemek amacıyla girdikleri Atataürk baraj göleti ve sulama kanallarında boğulmaların önüne geçmek adına önemli bir projeye imza atan Belediye Başkanı Suphi Aksoy; yaptığı yazılı açıklamada; ‘Özellikle yaz aylarında sıcaklardan bunalan çocuk ve gençlerimizin girdikleri baraj göleti ve sulama kanallarında hemen hemen her gün acı haberler alıyorduk. Bozova Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin gönül rahatlığı ile eğitici kurs öğreticilerimiz nezaretinde haftanın belirli günlerinde ve saatlerinde yüzme havuzumuzda yüzme eğitimleri almanın yanı sıra ,gönül rahatlığı serinledikleri yarı olimpik yüzme havuzumuzu çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunmuş olduk. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na katkılarından ve desteklerinden dolayı şahsın, İlçem ve gençler adına teşekkür ederim.’ dedi.

Yarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Abdüsselam Öncü yaptığı açıklamada ‘Belediye başkanımız Suphi Aksoy öncülüğünde Bozova Belediyesi olarak her geçen gün çocuklarımız ve gençlerimiz için  yeni proje ve eserleri hayata geçiriyoruz. Bugün burada incelemesinde bulunduğumuz yarı olimpik yüzme havuzunun ilçemize kazandırılmasında Belediye başkanımız Suphi Aksoy’un katkıları ile kazandırılmıştır. İki yıl önce Atatürk baraj göletinde yaşanan boğulmalar sonrasında, ilçemiz de hem boğulma vakalarının önüne geçmek hem de ilçemizdeki çocuk ve gençlerimizin gönül rahatlığı ile serinleyebilecekleri yüzme havuzunu kazandırma adına proje hazırlandı. Ve kısa sürede çalışmalarına başlandı ve bugün görmüş olduğunuz bu güzel eseri ilçemize kazandırmış olduk. Çocuklar ve gençlerimiz için bu gibi eserlerimizi ve projelerimizi ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. İlçemize yapılan tüm hizmetlerden dolayı hem bir aile reis olarak hem de bir vatandaş ve belediye başkan yardımcısı olarak belediye başkanımız Suphi Aksoy’a teşekkür ederim’ dedi. 

Yarı olimpik yüzme havuzunda yüzme kursu gören çocuk ve gençlerde ilçeye kazandırılan yüzme havuzu için Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2022, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195