Title of a News Article

Ramazan etkinlikleri Bozova da coşkulu bir şekilde sürüyor

Ramazan etkinlikleri Bozova da coşkulu bir şekilde sürüyor
banner206

Bozova Belediyesi her alanda olduğu gibi Sosyal Belediyecilik alanında yeniliklere bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. 

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Halkın ramazan ayını dolu dolu yaşaması için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bozova Belediyesi ramazan etkinliği kapsamında Grup Mevlana’nın ilahi tasavvuf konseri ile başladı.

Bozova yeni kent meydanında düzenlenen Grup Mevlana Tasavvuf konserine vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Meydanı dolduran halka güzel ilahiler, kuran tilaveti ve Semazen gösterimi yapılan etkinlik dua ile son buldu. 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, program sonrasında yaptığı açıklamada; ‘öncelikle 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın özlemini, sevincini,bereketini yaşıyoruz. Ramazan ayının Başta İslam alemi olmak üzere tüm Bozova’lı hemşerilerimize sağlık sıhhat ve sonrasında inşallah bayramı yaşamayı cenabı Allah bizlere nasip eylesin. Bugün burada düzenlenen etkinliğe, gelen tüm Bozova’lı hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür etkinliklerimiz gerek ramazan ayı içerisinde gerekse yaz ayları boyunca devam edecektir. Bugün burada güzel ilahileri ile gönüllerimize dokunan Grup Mevlana’ya da gerek şahsım gerekse hemşehrilerim adına kendilerine teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195