Title of a News Article

Külünk'ten akılları kurcalayan iddia!

Külünk'ten akılları kurcalayan iddia!
banner206

6 Ekim günü Hamas güçleri Kassam Tugayları tarafından İsrail ordusuna yönelik başlatılan saldırılar şiddetlenmeye devam ediyor. İsrail'in savaş ilan ettiği bölgede tansiyon yüksek. Sivil bölgeleri hedef alan İsrail ordusu yüzlerce sivilin ölmesine neden oldu.  

Yaşanan bu karışıklıkların asıl nedenini paylaşan eski milletvekili Metin Külünk, hedefin Türkiye olduğunu söyledi.

Külünk, Filistin'de yaşanan savaşın hedefi Türkiyemizi parçalamak olduğunu paylaşımında vurguladı.

Akıllarda kocaman soru işaretleri bırakan Külünk, iddia dolu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Kahraman Milletimiz. “Basiret ve feraset” ile bütün gelişmeleri Türkiyemiz olmadan düşünmeyelim. Bütün konuşulanların yazıların ötesinde bir noktaya gelişmeler evrilebilir. Bölge de BÜYÜK İSRAİL PEŞİNDE olan KÜRESEL GÜÇ ODAKLARI bunun önünde engel olarak gördükleri TÜRKİYEMİZİ parçalamak, Devletimizi çökertmek için içeride ki FETÖve PKK ve AJAN UNSURLARLA hareket halindeler.

Ve hedefleri şayet ABD İSRAİL birlikte HAMAS üzerinden İRAN’a saldırırsa TÜRKİYEMİZİ ABD/İSRAİL’in yanında İRAN’a karşı savaşmasını isteyecekler Özellikle İran’ın içinde de küresel güç odağının bu senaryosuna inanan ve de gerçekleşmesi için İran’ın politikalarında etkin hareket eden bir yapı söz konusudur Israrla ifade ediyoruz bizim FİNANSAL ZORLUKLARIMIZI şantaj aracı haline getirmek isteyecekler. #OdedYinon planını bir kez daha bir kez daha bir kez daha okumak elzemdir. Unutmayalım. Dünden bu yana ortaya çıkan Filistin İsrail bağlamında gelişmelerin stratejik hedefi Türkiye’dir Hedef Türkiye’yi küçültmektir hedef Türkiye’yi çöken devletler noktasına taşımaktır. Hedefleri teslim alınmış Türkiye’dir"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195