Title of a News Article

Zaten Urfa'ya yakışmazdı..

Zaten Urfa'ya yakışmazdı..
banner206

Şanlıurfa'da, tarihi konakta hizmet veren özel bir işletme, Filistin'deki acıya duyarsız kalarak akıllara durgunluk veren bir konser vermek istedi. Eşcinsel Murat Övüç'ü Şanlıurfa'ya getirmek isteyen konak işletmecileri, gördükleri tepkiler nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldı. Övüç'ün Urfa'da konser vermesi normal günlerde bile olması yakışmazdı.

7 Ekim'de Filistin'de başlayan insanlık dramı tüm dünyanın gündemini meşgul ederken, bu durumdan bihaber olan bazı alkollü mekanlar konser vermeye devam ediyor. 

Siyonist İsrail'in günlerdir sivillere yönelik gerçekleştirdiği saldırılarda binlerce kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da, Abraham Mahzen adındaki turistik konakta müşterilere farklı bir konser verilmek istendi. Eşcinsel Murat Övüç'ü Şanlıurfa'ya getirmek isteyen konak işletmecileri yoğun tepkiye maruz kaldı.

Sosyal medyada 18 Kasım'da Murat Övüç konseri olacağını duyuran Mahzen yetkilileri, gördükleri tepki üzerine bugün konser iptal etme kararı aldı.

Filistin'de dinin bir kenara bırakıldığı ve insanlığın yok edildiği şu günlerde böylesi konserlerin düzenlenmesi yürekleri bir kez daha yakıyor.

Öte yandan Murat Övüç'ün konserinin iptal edilmesinin yanı sıra bu işletmede 7 Ekimden bu yana farklı sanatçılar sahne almış ve konserlerini sürdürmüştür.
  

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2023, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195