2016 yılında Karaman'da çocuk istismarı olayında ismi geçen ve bakanlık tarafından görevden alınan dönemin il Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yaşanan onca tartışmalar ve tepkilere rağmen Şanlıurfa'ya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Bir kesim tarafından halen tepki gören Müdüre bir yandan da tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Partili vekil ve belediye başkanlarının bulunduğu heyet dün Müdür Asım Sultanoğlu'na tebrik ziyaretine gitti. Peki soruyoruz, acaba bu ziyarette, vekil veya bir belediye başkanı, çocuk istismarı olayıyla ilgili o dönem yaşananlara dair Sultanoğlu'na neler yaşandı, kendisini olayın hangi boyutunda ve neresindeydi diye soru yöneltebildi mi? Akıllarla kuşku bırakan müdür, kamuoyu tarafından merak ediliyor. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, ilçe belediye Başkanları, Metin Baydilli, Mehmet Kuş, Aslan Ali Bayık, Feyyaz Soylu, Suphi Aksoy, Salih Ekinci ve AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Geldiği günden bu yana tepkilerin odağında olan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, muhalif kesimler tarafından neredeyse hergün protesto ediliyor. Diğer yandan ise kendisine destek verenler ise ziyaretine gidiyor. 

2016 yılında Karaman'da Ensar Vakfı'nda yaşanan çocuk istismarı olayıyla ilgili suçlularla birlikte yargılanan Müdür Asım Sultanoğlu, görevinden alınarak bakanlığa çekilmişti. Birçok kez farklı illere müdür olarak atanan Sultanoğlu tepkiler nedeniyle geri çevrildi. Bu durum Şanlıurfa'da ne yazık ki yaşanmadı. Çocuk istismarı olayında adı geçen Asım Sultanoğlu Şanlıurfa kamuoyunda yaşanan tepkilere rağmen Müdür olarak atandı.

Dün, kendisine yönelik yapılan ziyaretle ilgili kamuoyunun merak ettiği sorular var! Müdür Asım Sultanoğlu'na merak edilen sorular soruldu mu? Çocuk istismarı nedeniyle görevden uzaklaştırılan Müdür Sultanoğlu neden uzaklaştırıldı? Veya yaşanan üzücü olayın iç yüzünü, gerçek şeklini soran oldu mu? Sorulduysa cevap ne verildi.

Bozova MYO yeni kampüsüne kavuştu Bozova MYO yeni kampüsüne kavuştu

Şanlıurfa kamuoyu, ziyaret esnasında konuşulanları merak ediyor.