Title of a News Article

20. kampüs yeni yılda Urfa'da...

20. kampüs yeni yılda Urfa'da...
banner206

Türkiye’de, son yıllarda eğitim alanında sıkça adından söz ettiren ve hızlı bir şekilde Türkiye’ye açılan  Mektebim Koleji 20. Kampüsünü Şanlıurfa’da açtı.

Önceki gece Eyyübiye ilçesinde bulunanReji Kilisesinde yapılan lansmanla 2022-2023 Startını veren Mektebim Kolejinin düzenlemiş olduğu buluşmaya Mektebim Kurucusu ve Girişimci Ümit Kalko, Mektebim Koleji CEO’su Elif Çağlayan, Genel Merkez Yöneticleri, Eğitimci, Yazar, Sabah Gazetesi Yazarı, CNNTÜRK ve Bloomberg HT TV programcısı Ali Sait Gürsoy ve Şanlıurfa Mektebim Koleji Kurucuları Reşat Kızılateş, Gülşah ELMAS Kızılay, İbrahim Halil Şıhanlıoğlu’nun yanısıra kalabalık bir kitle katıldı.

Lansaman’ın açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Mektebim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Kızılateş, Mektebim Kolejinin vizyonunu ve misyonuna değinerek “Göbeklitepe bize gösterdi ki bu topraklar uygarlığın başladığı, bilim ve kültürün bütün dünyaya yayıldığı bir coğrafyadır. Toplumsal refleks akılcı eğitim politikaları ile yeniden eğitimde istediğimiz noktaya gelebileceğimize inanıyorum. Bize emanet edilen geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin donanımlı, teknolojiyi kullanarak geleceğin dünyasının şekillenmesinde yerini alması öncelikli hedefimizdir. Bu düşüncenin Mektebim Kolejinde yaşam bulacağına inanıyorum,” dedi.

Mektebim Okullarının Kurucusu Ümit Kalko ise yaptığı konuşmada Mektebim Kolejinin kuruluş felsefesi ile eğitime bakışına değinerek “Mektebim olarak uzun zamandır Urfa’ya girmek istiyorduk. Bunun için birçok görüşme yaptık. Ancak şu anki kurucularımızla bir araya geldiğimizde, onların heyecanını görünce tam da düşündüğümüz bir ekip olduğuna kanaat getirdik. Ve isabetli bir karar verdiğimize inanıyoruz. Mezopotamya’nın beşiği olan Urfamıza çok şey katacağına inanıyor ve hayırlı olmasını diliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Mektebim Koleji ile ilgili bir sunum gerçekleştiren CEO Elif Çağlayan da Mektebim okullarındaki programlar ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Son olarak söz alan eğitimci-yazar Sait Gürsoy ise ebeveynlere ve gençlerle seslenerek değişen dünyaya ayak uydurmak için yapılması gereken tutum ve davranışlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gürsoy gençlerin hayallerine değer verilmesini dile getirdi. Program plaket taktimi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2022, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195