Title of a News Article

Aydilek, gençleri davet etti...

Günümüz dünyasında insan hayatının büyük bir parçası haline gelen teknolojik aletler her geçen artan yapay zeka ile gençliği daha fazla bağımlı hale getiriyor. İyiye kullanıldığı vakit çok güzel işlerin yapıldığı teknolojide parmaklarla adeta dünya yönetiliyor.

Bilgisayar yazılım donadım sektörü uzmanlarından Bilgisayar Mühendisi Berkan Aydilek, üniversite hayali kuran gençleri bilgisayar mühendisliğine davet etti.

YKS sınav sonuçları bugün açıklandı. Üniversite hayali kuran milyonlarca öğrenci bugün sınav sonuçlarını öğrendi. Alınan puanlara bağlı olarak her öğrenci gidebileceği bölümü tercih edecek.

Harran Üniversitesi Bilgisayar Bölüm Başkanı Doç. Dr. Berkan Aydilek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrencilerin dikkatini üzerine çeken Aydilek, Bilgisayar mühendisliğinin önemine vurgu yaptı.

Kurgulanan video klipte Sınav sonucu açıklanan bir genç ile babası arasında yaşananlar anlatılıyor. Bilgisayar Mühendisi Doç. Dr. Berkan Aydilek'in de dahil olduğu o klip sosyal medyada takipçilerden beğeni aldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2022, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195