Title of a News Article

Bakan Urfa'da müdürlere fırçayı kaydı!

Bakan Urfa'da müdürlere fırçayı kaydı!
banner206

Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Buhara Eğitim Kampüsü bulunan Halilurrahman Ortaokulunu gezdi. Burada sınıfları gezen ve öğrencilerle sohbet eden Bakan Özer, sınıflardaki kırık ve kirli sıraları görünce okul yönetimine ve öğretmene fırça attı. Okuldan ayrılırken kendisini bahçede bekleyen öğrencilerin yanına giden Bakan Özer’e öğrenciler kütüphane istemesi üzerine tekrar sinirlenip okul müdürü ile İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a dönerek fırça attı.

Okul bahçesinde basketbol sahasının olmadığını da gören Bakan Özer, okul müdürüne “Buraya bir basketbol sahası yapılmaz mı? Siz ne biçim adamsız ya siz ne iş yaparsınız? Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları burada niye mağdur ediyorsunuz? Sayın müdür gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl” diyerek tepkisini dile getirdi.

BAKANDAN EŞ DURUMU TAYİN SÖZÜNÜ ALDI ARKADAŞLARINA SARILDI

Buhara Eğitim Kampüsünden ayrılan Bakan Özer’in yolunu kesen İlknur Yanbulut isimli kadın öğretmen eş durumu başvurusunu 1 gün gecikmeli olarak kaçırdığını ve 3 yıldır eşiyle ayrı yaşadığını Bakan Özer’e iletti. Bunun üzerine bakan Özer, bilgi notu alarak kadın öğretmene yardımcı olacağını söylemesi üzerine çok sevinen kadın öğretmen arkadaşlarına sarılarak, derdini bakana anlatmanın mutluluğunu yaşadı.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA FIRÇA ATTI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katıldı. Toplantıda son 3 yılda eğitim alanında yeterli yatırım yapılmamasına anlam vermeyen Bakan Özer, “Neye ihtiyacınız varsa söyleyin” talebine karşılık kimseden ses çıkmaması üzerine A4 kağıdı isteyerek ilçelerin taleplerini aldı. Değerlendirme toplantısından çıkan Bakan Özer, gazetecilere Şanlıurfa'ya eğitim alanında yapılacak projelerin müjdesini verdi.

KORUMA ORDUSUYLA GEZDİ

Şanlıurfa’da okul ziyaretlerini gerçekleştiren Bakan Mahmut Özer, aralarında özel hareket polisi, resmi ve sivil polis ile zabıtanın da bulunduğu yaklaşık 200 kişiyle ziyaretini sürdürmesi dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2022, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195