Title of a News Article

Bir köpek saldırısı da Urfa'da yaşandı..

Bir köpek saldırısı da Urfa'da yaşandı..
banner206

Şanlıurfa'da, Harran Üniversitesi'nde eğitim gören paramedik öğrencisi Rojin köpeğin saldırması sonucu kolundan yaralandı.

Son günlerde gündeme gelen konulardan birisi olan köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. 

Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde okuyan paramedik öğrencisi Rojin ismindeki kız öğrenci bugün gündüz saatlerinde kampüs içerisinde cinsi belli olmayan bir köpeğin saldırısına uğradı. Kolundan aldığı ısırık darbesiyle acılar içerisinde kalan Rojin, çevredekilerinin yardımıyla üniversitesi hastanesine götürüldü. Burada tedavisi yapılan Rojin durumu Twitter hesabından paylaştı.

Ciddi derecede korktuğu gözlemlenen Rojin üniversitesi yönetimine seslenerek kampüs içerisindeki köpeklerin bir önce toplanılmasını istedi.

"Bugün benim başıma gelen yarın sizin de başınıza gelebilir hatta çok daha kötü sonuçlar olabilir. Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü içerisindeki tüm köpeklerin toplanıp hayvan barınaklarına götürülmesi gerek. Hepimiz birlik olup sesimizi duyuralım." Sözlerine Rektörden yanıt gecikmedi. 

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, konunun takipçisi olacağını belirterek şunları söyledi;

"Öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Büyükşehir ve ilçe belediyelerine önlem alınması için daha önce de yazı yazmıştık, tekrar ilgili kurumlarla iletişim halindeyiz. Konunun takipçisi olacağız."

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2021, 20:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195