Şanlıurfa’da, istihdama yönelik önemli yatırımlar yapan ve son yıllarda kentte kendilerinden sıkça bahsettiren Bülbül ailesi inşaat, tekstil, sağlık  yatırımları derken şimdi de eğitime el attılar. Kültür Koleji'ni devralan Bülbül ailesi, bu hizmetle birlikte birçok kolda hizmet vermeye devam ediyor.

Eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek için kolları sıvayan Lotus Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aziz Bülbül,  Şanlıurfa’yı her alanda etkin kılmak adına, alanında marka işletmeleri bünyelerine katarak varolan potansiyeli, kendi gruplarının vizyon anlayışı ile daha kaliteli daha rantabl hale dönüştürmek olduğunu, eğitim alanında yaptıkları yatırımın da bu anlayış ile ortaya çıktığını söyledi.

Bülent Aziz Bülbül, Kültür Koleji'nin marka değerine yakışır bir eğitim kadrosu ile yeni vizyon ve yüklendiği misyon ile yeni eğitim öğretim yılına hazırlandıklarını, Kültür Koleji olarak, hedeflerini ve eğitim anlayışlarını düzenlenecek bir lansman ile kamuoyuna duyuracaklarını vurguladı.

Urfa eğitiminde en kapsamlı toplantı yapıldı Urfa eğitiminde en kapsamlı toplantı yapıldı

Bülent Aziz Bülbül’ün ağabeyi, Şanlıurfa Kültür Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülbül eğitimci kimliğiyle; eğitim alanındaki tecrübesiyle geleceğe donanımlı bir nesil hazırlamak için eğitim sistemi kurma hazırlıklarını en kısa sürede tamamlayacaklarını belirtti.