İstanbul Topkapı Üniversitesi 2022-2023 akademik yılı mezuniyet töreni, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. 

Harran Üniversitesi'nde dijital dünyanın senfonisi çalıştayı gerçekleşti Harran Üniversitesi'nde dijital dünyanın senfonisi çalıştayı gerçekleşti

Törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Topkapı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Şanlıurfalı İş İnsanı Nihat Kırmızı ile Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan katıldı.

Başkan Dursun Aydın Özbek, törende gerçekleştirdiği konuşmayla mezun olan öğrencilere kendi hayatından tavsiyeler verdi.

Başkan Özbek, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Bizim ümidimiz gençliktedir.” Değerli arkadaşlar, sizin bu ülkeyi daha ileriye götürecek enerjiye ve güce sahip olduğunuza yürekten inanıyorum. Nereden başlarsanız başlayın, ne kadar zorlanırsanız zorlanın, yapmayı sevdiğiniz işi yapın ve onu iyi yapın. Ben işimi her zaman çok sevdim, ticari hayatım boyunca ne başardıysam tırnaklarımla kazıyarak ve çok çalışarak başardım. Bu sene 100. kuruluş yılını idrak ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti, herkesin önünü bu şekilde açar ve başarıya odaklı çalışkan insanların istediği her hayali gerçekleştirmesine de sebep olur. Yaşasın Cumhuriyet! Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.”

Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Topkapı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Nihat Kırmızı ile Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, Başkan Dursun Aydın Özbek’e teşekkür plaketi takdim

 Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, "Türkiye'nin 100'üncü yılında şampiyon olmuş, Türkiye'nin en büyük STK'sının Başkanı Dursun Özbek'in bizi şereflendirmesi, onurlandırması bizim için bir gurur kaynağı. Öğrencilere tecrübelerini, bugüne kadar geçtiği öğrencilik dönemlerinden hem iş hayatından hem de Galatasaray'ımızın lideri olarak başına gelen bazı örneklerle öğrencilerimize bilgiler verecek, onları yönlendirecektir. Öğrencilerimiz de eminiz ki başkanımızın bu yönlendirmeleriyle hayatlarında gerçekten kilit olan anahtarı alacaklar. Bu anahtarlardan biri olan diploma ile beraber bundan sonraki hayatlarında başarılı, vatana, millete ve inşallah Galatasaray'ımıza faydalı birer iş insanı olacaklardır. Çünkü biz buradan çok önemli bilim adamları yetiştirdik. Çok önemli spor adamları, sanatçılar ve iş hayatına katılacak birçok iş insanları yetiştirdik. Onları mezun ediyoruz. Bundan sonra önümüzdeki yıllarda da mezuniyetlerimiz devam edecek. Sayın Başkanımıza katılımlarından ve bizi şereflendirdiklerinde dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Topkapı Üniversitesi kurucu Vakıf  Mütevelli heyet Başkanı Şanlıurfalı İş adamı Nabi Kırmızı'da diploma törenine katılan herkese teşekkür ederek, mezun olan tüm öğrencilere başarılar diledi.