Title of a News Article

Hazırlıklar tamam...

Hazırlıklar tamam...
banner206
 Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Dünya Çocuk Günü'nde konser vermeye hazırlanıyor. Sanat Sokağında hazırlıklarını sürdüren Çocuk Korosu, sokağa gelen ziyaretçilerden de tam not alıyor. 
Çocuklara bayram armağan eden ilk ülke olan Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da Dünya Çocuk Günü hazırlıkları sürüyor. Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da gençlerin ve çocukların eğitim, spor ve sanatın her alanında daha da gelişim gösterebilmesi için yatırımlarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez Çocuk Korosu ile korsen vermeye hazırlanıyor. 20 kişilik grubun oluşturduğu Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Sanat Sokağı'nda eğitmenleri eşliğinde hazırlıklarını sürdürürken sokağı gezmeye gelen ziyaretçilerin de beğenisini topluyor. 

ÖZÇINAR: ATTIĞIMIZ HER ADIMDA ÇOCUKLARIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ
Büyükşehir Belediyesi olarak alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal yaşama yönelik her çalışmada çocukları esas alarak uygulamalar sürdürdüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, "Dini, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun her çocuğun mutlu bir yaşam hakkı var. Çocuklarımız bizim için çok değerli. Bütün dünyada hiç bir çocuğumuzun gözyaşı dökmemesi, mutlu bir hayat sürmeleri için bizimki küçücük bir mesaj. İnşallah, bu mesajımız tüm çocuklarımıza ulaşır. Kurumsal olarak da çocuklarımıza yönelik eğitim, sanat ve sporun her alanında yatırımlarımız sürecek" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2018, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195