Title of a News Article

Kısa bir film arası...

Kısa bir film arası...
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, geldiği günden bu yana eğitime verdiği önemi bir kez daha gösteren bir tablo yaşandı. 'Urfa Okuyor' adlı projesi ile kitap okuma kültürünün yaygınlaşmasına yönelik başlatılan kampanyaya ilgi gittikçe artıyor. Sık sık okul ziyaretleri gerçekleştiren Vali Ayhan, bu proje kapsamında bin öğrenciye sinema keyfi yaşatılacağının müjdesini verdi.

Okuma yazma noktasında Türkiye sıralamasında en son sıralarda yer alan şehirlerin başında ne yazık ki Şanlıurfa geliyor. Okuma kültürünün en az olduğu Şanlıurfa'da yaklaşık 8 ay önce göreve başlayan Vali Salih Ayhan, okuma kültürünün artması için çeşitli projeleri hayata geçiriyor. Bu projelerden birisi olan 'Urfa Okuyor' ile özellikle öğrencilerin okuması tüm okullarda etkinlikler düzenleniyor. 

Kitap okumaya gönüllü olanların yaptığı başvurularda bin kişi yarın sinema keyfi yaşayacak. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, müjdeyi twitter hesabından vererek şunları söyledi; "Kıymetli evlatlarım, “Urfa Okuyor” projemiz kapsamında sizlere çeşitli sürprizler düzenleyeceğimizi söylemiştim. Ocak ayında kitap başvurusu yapanların arasından seçilen  kitap kurdumuzla birlikte yarın sinemada buluşuyoruz!  Kısa bir film arası…"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195