Title of a News Article

Mektebim Koleji'nde yeni sezon öncesi olağan toplantı

Mektebim Koleji'nde yeni sezon öncesi olağan toplantı
banner206

Mektebim Koleji, daha iyi bir gelecek için eğitime yön verirken, düzenlediği organizasyonlarla da geleceği inşa eden öğretmenleri bir araya getiriyor. Mektebim Koleji tarafından düzenlenen “Vizyon Toplantısı”, Şanlıurfa Kampüsümüzde gerçekleşti. Programa, Mektebim Koleji Kurucusu ve Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko, Mektebim Koleji CEO’su Elif Çağlayan, eğitim koordinatörleri ve Şanlıurfa Kampüsü öğretmenleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ümit Kalko, eğitim sektörünü değerlendirdi. Özel okulların yüzde 35 kapasiteyle çalıştığını söyleyen Kalko, eğitimde kaliteyi artırmanın önemine değindi. Nitelik artışıyla özel okulların ayakta kalabileceğine dikkat çeken Kalko, Mektebim Kolejinin fark yaratan programları ve projeleri hakkında da bilgiler verdi.

“GÜÇLENEREK BÜYÜYORUZ”

Kalko, “Mektebim Koleji olarak eğitime bütünsel bakıyoruz. Türkiye’nin en önemli akademisyenlerin yer aldığı “Bilim Kurulu” kuruyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında 4. sınıftan 12. sınıfa kadar her öğrencimize, Genel Merkez tarafından verilecek canlı etüt derslere katılma fırsatı sunuyoruz. Uluslararası programlarımızla da öğrencilerimize dünyanın kapılarını aralıyoruz” dedi. Mektebim Kolejinin güçlenerek büyüdüğünü de sözlerine ekleyen Kalko, “Mektebim bayrağını yurdumuzun dört bir yanında dalgalandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRENEN ÖĞRETMEN OLMALIYIZ”

Kalko’nun ardından kürsüye çıkan Mektebim Koleji CEO’su Elif Çağlayan ise “Öğretmen Olmak” başlıklı bir konuşma yaptı. Öğrenen öğretmenlerin gelecek için fark yaratacağını söyleyen Çağlayan, bir öğretmenin daima ileriyi görmesi ve kendisini güncellemesi gerektiğini söyledi. Çağlayan, “Mektebim, ileriyi göre ve öğrenmeye açık öğretmenleriyle birlikte fark yaratan projelere imza atarak eğitime yön veriyor” dedi.

EĞİTİM FELSEFESİ

Mektebim Koleji Eğitim Direktörü Gürkan Atmaca da Mektebim Kolejinin eğitim vizyonuyla ilgili konuştu. Hayat başarısı yüksek nesiller yetiştirmenin önemine dikkat çeken Atmaca, öğretmenlere de önemli tavsiyelerde bulundu.

DİJİTAL YENİLİK: MEKTEBİM ONLİNE

Programın son konuşmacısı olan Yazılım Destek Koordinatörü Hasan Bayram ise eğitimim tüm paydaşlarına ayrı ayrı içerikler sunan Mektebim Online platformuyla ilgili öğretmenlerin sorularını yanıtladı. Bayram, bu platformun Türkiye’de ilk niteliğinde olduğunu, programın veli, öğrenci ve öğretmenler için büyük faydalar sağladığını vurguladı.

ATÖLYE ÇALIŞMALARI

“Vizyon Toplantısı”, konuşmaların ardından Mektebim Koleji Koordinatörleri tarafından öğretmenlere özel verilen atölye çalışmalarıyla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195