Title of a News Article

Sınırlı sayıdaki toplantıyı eleştirdi...

Sınırlı sayıdaki toplantıyı eleştirdi...
banner206

Şanlıurfa'da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mahmut Güneş, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen ve çok az sayıda yetkili isimle görüşen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in düzenlediği toplantıya tepki de bulundu.

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak, “Çok ilginç, bilgilendirenler 6 kişi, bilgilendirilenlerin sayısı 10 kişi. Sonra gel Şanlurfa gelişsin” dedi. 
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in sınırlı sayıda kişiyi Şanlıurfa eğitimi hakkında dinlediğine dikkat çeken İl Başkanı Güneş, Şanlıurfa eğitiminin bu sebepten ötürü geri kaldığına vurguladı. 

Bilindiği üzere Şanlıurfa,eğitim noktasında her yıl yapılan araştırmalara göre başarıda son sırada yer alıyor. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Şanlıurfa temaslarındaki ilk ziyaret noktası Valilik oldu. Burada gazetecilere verdiği demeç sonrası toplantı salonuna geçen Bakan Özer ve beraberindekiler İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına başladılar. 

İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt'un sunumuyla başlayan toplantıda Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlırfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Kasım Gülpınar ve İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı konuşmacı olarak sahnedeki yerlerini aldılar. 

Dinleyiciler arasında ise Vali Yardımcıları, belediye başkanları ve kurum temsilcileri vardı. MHP İl Başkanı Mahmut Güneş'in sözün gelişi belirttiği kişi sayısı 10 değilse de bu rakamın 3 katı kadar olduğu çekilen görüntülerde anlaşılıyor.   

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2022, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195