Title of a News Article

Tecrübelerini aktardılar...

Şanlıurfa'da, Harran Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen 'Başarıya Giden Yolda Kariyer Planlaması' seminerine önemli isimler katıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Dr. Efe Murat Erbaş, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Zeynep Müjde Sakar, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak dün Harran Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz tarafından ‘Başarıya Giden Yolda Kariyer Planlaması’ söyleşisinin 2.si düzenledi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşen programa, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çelik, Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi ve İktisat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Dr. Efe Murat Erbaş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetimi tarafından üniversite öğrencilerine yönelik kariyerinin zirvesinde olan konuklar üniversiteye davet edilerek tecrübelerinin aktarılması adına programlar düzenleniyor.

Başarıya Giden Yolda Kariyer Planlaması-2 programında, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi ve İktisat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Dr. Efe Murat Erbaş, çalışma hayatlarındaki büyük bilgi birikimi ve tecrübesini öğrencilere aktardı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Öğrencilere mezun olduktan sonra iş yaşamına daha çabuk adapte olmaları için sunumlar gerçekleştiren konuklar, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundular.

Program, konuşmacıların öğrencilerin sorularını yanıtlaması ve teşekkür belgelerinin takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Resim

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2022, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195