Title of a News Article

Urfa'da okul çevreleri kuşatıldı

Urfa'da okul çevreleri kuşatıldı
banner206

Tüm yurt genelinde uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime tekrar başlanıldı. Şanlıurfa'da ise polisler öğrencilerin daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ders yapabilmeleri için okul çevrelerinde denetimlerini sıkılaştırdı.

Koronavirüs nedeniyle 1 yıla aşkındır eğitimden uzak kalan milyonlarca öğrenci bugün ders başı yaptı. Kalem defterini çantasına koyan öğrenciler okulun yolunu tutarken polisler ise okul çevrelerinde, park alanlarında, kafelerde, inter ve oyun alanlarında sıkı bir denetim yaparak öğrencilerin huzurunu bozabilecek illegal işler yapanlara deyim yerindeyse göz açtırmadılar. 

Şanlıurfa merkez 3 ilçede toplam 238 okul bölgesinde 700 personel ile gözetmenlik yapan polisler asayiş uygulaması yaptı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

"2021-2022 eğitim ve öğretim yılı kapsamında yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte öğrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitime başlamaları için gerekli güvenlik önlemleri alınarak 06.09.2021 günü ilimiz merkezinde bulunan 238 okul ve çevresinde bulunan park - bahçeler, kafeler, internet ve oyun salonları ile servis araçlarına yönelik 700 personelin katılımıyla uygulama yapılmıştır."

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2021, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195