Title of a News Article

Urfa'da yaz Kur'an kursları başladı

Urfa'da yaz Kur'an kursları başladı
banner206

Eğitim ve Öğretimin yaz tatiline girmesiyle birlikte 2023 Yaz Kur’an kursları başlamış oldu. 19 Haziran'da başlayan kayıt işlemleri 10 Temmuz gününe kadar devam edeceği belirtilirken, ebeveynler çocuklarını Cami ve Kur’an kurslarında da kayıt ettirebilecekler.  

Şanlıurfa’da 586 Kur’an Kursu, 2 bin 136 Cami ve 3 bine yakın öğretici ile ‘’Yaz Kur’an Kursları’’ başlatıldı. Kur'an eğitimi 11 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Öğrencilere Kur’an eğitiminin yanında ‘’Dini Bilgiler‘’ eğitimi de verilecek. 

Yaz Kur’an kursu eğitimlerinde öğrencilerin istek ve talepleri dikkate alınarak sabah saatlerinde kursa gelemeyen öğrenciler için öğleden sonra kurs açabileceği gibi başvurular göz önünde bulundurularak sabah ve öğleden sonra olmak üzere ikili sistem şeklinde de eğitim verilebilecek.

Öğreticiler gençlik, 7-12 yaş ve 4-6 yaş kategorilerinden birini seçerek ders açma işlemini gerçekleştirecek. Gençlik, 7-12 ve 4-6 yaş kriterlerine göre sınıf oluşturulamayan durumlarda tüm yaş grupları (22 yaş altı) kategorisinden ders açılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195