Title of a News Article

Uzun süredir beklenen kreş faaliyete geçti

Uzun süredir beklenen kreş faaliyete geçti
banner206

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin en büyük eksiklerinden birisi olan çocuk kreşi nihayet faaliyete geçti. Uzun uğraşlar sonucunda kapılarını açan Çekirdek Kreş ve Gündüz Bakım Evi, fabrikalarda çalışan ebeveynlerin adeta derdine derman oldu.

'Fabrikaya çalışmaya gidiyorum, çocuğumu kime-nereye bıraksam, hangi kreş daha iyi ve güvenilir? Akıllarda kuşku bırakan sorular artık sona erdi. Çünkü aradığınız koşulların kapsayan çocukların yuvası Çekirdek Kreş ve Gündüz Bakım Evi artık Şanlıurfa OSB'de hizmete başladı. Çocuklarınızın hayata attığını ilk adımlarında verilen en değerli eğitimler kuşkusuz kreşlerden geçiyor. Şehir merkezinde çocuklarınızdan uzak kaldınız derdi artık OSB Çekirdek Kreş ile son buldu. Tam gün hizmet veren Çekirdek Kreş'te deyim yerindeyse yok yok. Kreş ve Anaokulu eğitimlerinin verildiği bu alanda birde çocuklarınızın sevdiği birçok canlı hayvan bu kreşte yaşıyor. Kuzu, tavşan, ördek, tavuk, horoz gibi tatlı canlı hayvanların beslendiği bu kreşte yetişen çocuklar gün boyu doyasıya eğleniyor.

Ankara'da ilk olarak hizmete başlayan Çekirdek Kreş ve Gündüz Bakım Evi 15 yıllık bir tecrübesiyle şimdi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde...

Eğitimci Eda Satoğlu, tecrübeli öğretmen kadroyla hizmete başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını yaptığı açıklamasında vurgulayarak şunları söyledi;

"Çocukların kreşe gitmesi, her şeyden çok onların kendi yaşıtları ile gün boyunca birlikte olabilmesini sağlamaktadır. Bu onların sosyal ve duygusal gelişimi açısından son derece yararlıdır.Eğitim yıllarının ilk temeli kreşlerde atılır ,oyunla öğretilen bilgiler ömür boyu kalıcı olur ve öğrenme hevesi doğurur. Çekirdek Kreş; Ankara’da kazanılmış 15 yılın tecrübesi ile sizlerle… Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı ile Oluşturulan bültenlerimiz ve eğitim destekli oyunlarımız ile çocuklarımız gün boyu neşeli mutlu ve kaliteli zaman geçirir.4.000 m2 Bahçemizde bulunan mini hayvanat bahçemizle, çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılayan sağlıklı beslenme olanağı sunan kreşimiz sizlerin hizmetinde. Tam gün hizmet veren kreşimizde üç öğün yemek hizmeti sunulur. Bu bölgede çalışan Tüm ebeveynlerimizi kreşimize bekliyoruz."

Çekirdek Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi 2. kısım girişinde. Çocuklarını kayıt yaptırmak isteyenlerin 0530 717 1170 nolu telefondan iletişime geçebilirler. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2021, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195