Title of a News Article

Yeni sendikanın Urfa oluşumu tamamlandı

Yeni sendikanın Urfa oluşumu tamamlandı
banner206

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası, Şanlıurfa Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Kamu eğitim hizmet kolunda Ankara merkezli olarak geçtiğimiz yıl faaliyete giren Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası, ilk şubesini Mayıs 2021 tarihinde Şanlıurfa'da açmıştı.

Bugün ise Şanlıurfa Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Genel kurula; Eğitim Gücü Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Mesut Yıldırım, İbrahim Halil Topallar, Şanlıurfa Şube Kurucu Yönetim Kurulu ve sendika üyelerinin katılımıyla Otel Göbeklitepe Konferans salonunda gerçekleşti.

Genel Kurul, Şanlıurfa Şube Kurucu Başkanı Mustafa Kutlu ve Eğitim Gücü Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mesut Yıldırım’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Kurucu Başkan Mustafa Kutlu’nun aday yönetim kuruluyla tek aday olarak girdiği seçim sonucunda tüm üyelerin oybirliğiyle güven tazeleyerek 2022-2025 yılları için Şube Başkanlığına seçildi.

Yapılan seçim sonucunda Genel Kurula kitap eden Mustafa Kutlu, katılımlarından ve kendilerine olan güvenden dolayı üyelere teşekkür ederek, Şanlıurfa'ya getirdikleri apolitik sendika anlayışını devam ettireceklerini ve tüm eğitim çalışanlarının haklarını sonuna kadar savunacaklarını ifade etti. 

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

Mustafa KUTLU

Mehmet BADILLI

Melek YÖRÜK

Mehmet AGAÇ

Yasin YAKUT

Mehmet Selim ÇETİNTAŞ

Tuba Nur DÜNDAR

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2022, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195