Title of a News Article

Yeni Ufuklar Koleji hazır...

Yeni Ufuklar Koleji hazır...
banner206

Şanlıurfa'da, 2 yıldır ana okulu ve ilk öğretim kapsamında eğitim veren Yeni Ufuklar Koleji yeni döneme bomba gibi hazırlanıyor.

Çocukların, eğitim ile birlikte eğlenip vakit geçirebilecekleri bir kampüs olan Yeni Ufuklar Koleji'nde kayıtlar devam ediyor. Bu eğitim kampüsünün diğer yerlerden ayıran büyük bir özelliği var, o da kampüsün içerisine yapılan mini bir seyahat uçağı. Çocukların hiç bir şekilde sıkılmadan zevkli bir şekilde eğitim görebilecekleri bir kampüs olan Yeni Ufuklar Koleji'nde okul bahçesine inşa edilen maket uçak içerisinde hemen hemen hergün bir etkinlik düzenlenecek. Anlamlı günler, haftalar, kutlamalar, bilim, sanat her türlü faaliyete ilişkin konular bu uçak içerisinde uygulamaya konulacak. Bu sayede çocuklar daha çok bilgi sahibi olmuş olacak.

PEKİ YENİ UFUKLAR KOLEJİ'NDE NELER VAR?

Ana ve ilk okul çağındaki çocuklarımızın kendine güvenen, geleceğe sağlam adımlarla basabilen, hayatı yaşamak, gözlemleyerek öğrenmeleri adına zengin ve uyarıcı çevre olanakları sağlayan kurumumuzda, İngilizce, akıl oyunları, yüzme, müzik, görsel sanatlar, robotik kodlama, değerler eğitimi, beden eğitimi gibi birçok eğitim alanları mevcut. Bu yüzden Yeni Ufuklar Koleji’nde, okuma yazmaya hazırlık derslerimizi güçlü ve tecrübeli eğitimci kadromuzla olacaklarda sunulması hedefleniyor.

Yeni Ufuklar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tosun ve ekip arkadaşları yeni yıla tam anlamıyla hazır olduklarını belirttiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tosun, yaptığı yazılı bir açıklamasında şunları söyledi;

"Okulumuzda mevcut ve yeni başlayacak olan bütün öğrencilerimiz için üretken, meraklı ve heyecanlı ruhumuzla yepyeni bir dönem için hazırlıklarımıza aralıksız devam ediyoruz. Sevgili anne ve babalar...Okulumuz; çocuklarımız için eğlenerek öğrendikleri sosyalleştikleri, kendilerini keşfettikleri, olumlu benlik geliştirdikleri, keyifle beslendikleri, kendilerini geliştirdikleri bir merkezdir. Eğitimcilerimizin verimli ve üretken, çocuklarımızın mutlu ve neşeli, velilerimizin ise memnun ve rahat oldukları bir yıl hedefliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195