Title of a News Article

Adrese teslim PC'ler yola çıktı geliyor

Adrese teslim PC'ler yola çıktı geliyor
banner206

Yeni eğitim öğretim yılına girildiği bu günlerde, teknik donanım eksikliği yaşayan Harran Üniversitesi Bilgisayar bölümü öğrencilerine bir müjde daha geldi.

Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Berkan Aydilek'in girişimleri sonucu bir kez daha hibe bilgisayar bölüme kazandırıldı. Önceki gün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 30 adet bilgisayar gönderilmiti, bugün ise Havelsan tarafından yeni bilgisayarlar yola çıkmak üzere kargoya teslim edildi.

600 öğrencinin eğitim gördüğü HRÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü fakültesinde bilgisayar olmaması öğrencileri zor durumda bırakıyor. Üniversite yönetimi tarafından giderilemeyen sorun karşısında kolları sıvayan bölüm başkanı Doç. Dr. Berkan Aydilek, 2. kez öğrencilerine bilgisayar müjdesi verdi. Geçtiğimiz günlerde Sanayi Bakanlığı tarafından 30 adet bilgisayar gönderildi, bu kez ise Havelsan öğrencilerin yardım çığlıklarına kulak verildi.

Havelsan Genel Müdürü Şanlıurfalı Mehmet Akif Nacar'ın talimatları doğrultusunda Harran Üniversiteli öğrencilere 10 adet sıfır bilgisayar hibe edildiği öğrenildi.

Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Berkan Aydilek müjdeli haberi yine sosyal medya hesabından duyurarak şunları söyledi;

"2 - Müjde Öğrencilerim! Türkiye'nin gururu ve devi HAVELSAN bilgisayarlar gönderiyor. Sn. Cumhurbaşkanımız ve Sn. Genel Müdürümüz Mehmet Akif NACAR ve Ekibine sonsuz teşekkürler. Emeği geçen herkese ama herkese çok çok teşekkürler  @RTErdogan @varank @manacar1 @mfatihkacir"

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2022, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195