Title of a News Article

Akbaş baktı olacağı yok sosyal medyadan sesini duyurmaya çalıştı

Akbaş baktı olacağı yok sosyal medyadan sesini duyurmaya çalıştı
banner206

Şanlıurfalı işletmeci Faruk Akbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşabilmek adına sosyal medya hesabından yazdıklarıyla kentte adeta gündem oldu.

Son aylarda yaşanan ekonomik krizlerden dolayı, sitemini ve arz talebini dile getiren Akbaş, twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sesini duyurmaya çalıştı.

Birçok kişiden daha fazla AK Partili olduğunu ve hizmet etmeye çalıştığını sözlerinde ifade eden Akbaş, kendisine ulaşmadıkları için dert yandı. 

'Ben Ak partinin zamların sorumlusu biz değiliz söylemini asla kabul etmiyorum. Sorumluluğun tamamı bizdedir.Hiç sağa sola dönmemize gerek yok,nasıl ki başarıyı sahiplendiysek, bahaneye sığınmadan başarısızlığıda kabul etmeli,sorunun kaynağına inerek, çözüm yollarını bulmalıyız.' paylaşımında bulunan Akbaş, kısa bir süre sonra daha uzun bir açıklama yapma gereksinimi duydu ve şunları ifade etti;

"Yıllar önce yapılan yanlışları görünce gördüğümüz her yetkiliye anlatmaya çalıştık, hepsi haklısınız dediler ama o kadar, kimse yukarıya kötü olmamak için sahadaki sıkıntıları aktarmadı. Biz ulaşmaya çalıştık, yeri geldi Başbakana,yeri geldi bakanlara,hatta sn. @FahriKasirga ya. Buğün geldiğimiz noktayı önümüzdeki tehlikeyi yıllar önce anlattık, herkes hayretler içinde dinledi ama kimse gereğini yapmadı. Biz sn. @RTErdogan başkanımıza ulaşmaya çalıştık oda olmadı. Son çare Sosyal medyadan seslendik belki duyar diye yine duyan olmadı. Ne yaptılar biliyormusunuz sn. @RTErdogan  başkanım. Bizi hain ilan ettiler, yazılarımızı paylaşanları da uyardılar silsinler diye. Vallahi biz hain değiliz, biz herkesten fazla bu davaya sadığız, ama içimize sızmış olan hainler, bizi ve en önemlisi sizi halktan kopardılar. sn. @RTErdogan:Yemin ederimki etrafında beş tane gerçek dostun kalmamış. Seni çepeçevre saran bu zevatların tek derdi şahsi hesaplarıdır. Ne siz nede millet onların umurlarında değildir. Bir tayyip erdoğan bir daha kolay gelmez ama seninkiler seni bitirmeye çalışıyorlar. sn. @RTErdogan bu ülkenin buğünde sana ihtiyacı var. Ama bu şekilde değil. Önce halka inmen gerçekleri görmen, etrafındaki bu zincirleri kırman lazım. Bilki kim sana herşeyi güzel göstermek istiyorsa o senin en büyük düşmanındır,ilk onu uzaklaştır. Haydi yeniden, FİEMANİLLAH..."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195