Title of a News Article

Bireysel Emeklilik Sistemine yeni düzenleme sinyali!

Bireysel Emeklilik Sistemine yeni düzenleme sinyali!
banner206

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den son dakika Bireysel Emeklilik Sistemiyle ilgili düzenleme sinyali geldi. Bakan Nebati, "Önümüzdeki dönemde, sistemde yeni düzenlemeleri ve teşvikleri de hayata geçirerek, ülke olarak birikimlerimizi daha da yüksek seviyelere taşıyacağız" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Bakan Nebati, bireysel emeklilik sistemi ile ilgili yeni düzenleme ve teşviklerin hayata geçirileceği sinyalini verdi.

Bakan Nebati, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

Bireysel tasarrufların özendirilmesinin, tüm ülkelerde, sosyal güvenlik ihtiyacının artması, nüfus ve aile yapısının değişimi ile çok daha önemli bir hâl aldığını belirten Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki dönemde, sistemde yeni düzenlemeleri ve teşvikleri de hayata geçirerek, ülke olarak birikimlerimizi daha da yüksek seviyelere taşıyacağız" dedi.

Nebati, gençleri ve tüm yurttaşların gelecek kaygılarını azaltmak ve birikimlerini doğru alanlarda değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulan bireysel emeklilik sisteminin, tüm katılımcılar için güvenilir bir yatırım ortamı sağladığını dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195