Title of a News Article

Bülbül, Korkut Polat'ı tebrik etti

Bülbül, Korkut Polat'ı tebrik etti
banner206

Şanlıurfa'da, dün yapılan OSB Müteşebbis Heyeti seçimini yeniden kazanan sanayici iş adamı Mehmet Korkut Polat, tebrikleri kabul etmeye başladı. Genç iş adamı Bülent Aziz Bülbül, yaşanan seçim sonrası Korkut Polat'ı ziyaret ederek güven tazelediği seçim sonrası tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti seçimi dün yapıldı. 2 adayın yarıştığı ve şenlik havasında geçen heyet seçimini sanayici iş adamı Mehmet Korkut Polat kazandı. 2. kez seçimi kazanarak güven tazeleyen Polat, dün akşam saatlerinde işletmesi olan Transfomax'ta kendisine destek verenler ve yakınlarıyla bir araya geldi. Özel Lotus Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda ŞUTSO Meclis Başkan vekili genç iş adamı Bülent Aziz Bülbül, kazanılan seçim ile ilgili Mehmet Korkut Polat'ı ziyaret ederek tebriklerini ileterek başarılarının devamını diledi.

Büyük bir teveccüh ile seçimden zaferle ayrılan Polat, akşam yemeğinde bir araya geldiği yakınlarına kendisine verilen destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

URFASTAR

   

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2023, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195