Title of a News Article

Cevheri, sanayici iş adamlarıyla buluştu

Cevheri, sanayici iş adamlarıyla buluştu
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, seçim bölgesi olan Şanlıurfa'da bir dizi temaslarda bulunarak sanayici iş adamlarıyla bir araya geldi.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Katılımcı Kurul Başkanı, Şanlıurfa Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı ve Tranfomax Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Korkut Polat'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Yıldız, Abdulaziz Kılıç, Rauf Tosun, Ali Ademoğlu ve çok sayıda sanayici iş adamı buluşmaya katıldı.

Burada, çalışma sahasını gezdikten sonra sanayici iş adamlarıyla sorunların masaya yatırıldığı bir toplantı gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, talepleri ve önerileri dinledi. Yaşanan sorunlarında çözümü noktasında takipçisi olacağı sözünü veren Vekil Cevheri'nin bu ziyareti yaklaşık 3 saat sürdü. 

Cevheri, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şunları söyledi;

"Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ile birlikte Şanlıurfa Organize Sanayi bölgesinde Sanayici ve İş İnsanlarıyla bir araya geldik, talep ve önerilerini dinledik."

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195