Title of a News Article

Efsane geri dönüyor...

Efsane geri dönüyor...
banner206

90'lı yıllara damgasını vuran ve halen Anadolu'nun birçok bölgesinde kullanılan Renault Toros yeniden piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Tofaş Şahin'in yeniden üreteceğine dair bazı söylentiler dolaşıyordu. Efsane model Toros ile ilgili hamle de Renault'dan geldi. 2023'te çıkması beklenen Renault Toros'un elektrikli bir model olacağı öğrenildi.

ELEKTRİKLİ OLACAK

Bir dönem Türkiye yollarına damga vuran efsane modeller tekrardan üretim bandına giriyor. Renault'un Toros modelinin yeniden üretileceği ve piyasaya sürüleceği şimdiden araba tutkunlarında heyecan yarattı.

Bilindiği üzere Renault klasik modellerini elektrikli motorla tanıştırarak farklı işlere imza atıyor. Bunun en net örnekleri ise R5 ve Toros. Elektrikli R5 geçtiğimiz yıl tanıtılmış ve önümüzdeki süreçte seri üretime geçeceği açıklanmıştı. Önümüzdeki süreçte R5'in Zoe'nin yerini alacağı iddia edilmişti.

Fakat Renault'un Zoe'nin alternatifi olarak düşündüğü tek model R5 değil. Zira R5 haricinde yeni nesil Toros'un da Zoe'nin yerini alabileceği iddia ediliyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan Fransa kaynaklı bir habere göre Renault, önümüzdeki süreçte R5 ve Toros'u benzer fiyat baremleriyle satışa sunacak. Her iki modelin fiyatının da Zoe ile aynı paralellikte olacağı da sızdırılan diğer bir bilgi. Aksam.com.tr

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2022, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195