Title of a News Article

Firma yetkilileri, çalışanlarına moral kaynağı oldu...

Firma yetkilileri, çalışanlarına moral kaynağı oldu...
banner206

Şanlıurfa'da, uzun yıllardır üretim yapan Özak Tekstil, işçilerine fazlasıyla değer veriyor. Bu yıl ilk kez başlatılan yıl sonu eğlence gecesinde fabrika işçileri doyasıya eğlenirken, şanslı talihlere de onlarca çeşit elektronik eşya hediye edildi.

​​​​​​

​​​​​Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde binden fazla çalışanı ile şehrin ekonomisine ciddi anlamda katkı sunam Özak Tekstil firması, zor bir süreçten geçen personellerinin yanındaki olduklarını belirtme adına çeşitli etkinlikler düzenlenmeye karar verdi. 

Özak Tekstil Üretim Müdürü Hamit Akbalık, işçilerin moral motivasyonunu en yüksek seviyede tutulabilmesi için ortak bir karar sonucunda yıl sonu etkinliği düzenlenme kararı aldı.

​​​​​​Etkinliğe; Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Yıldız, Muzaffer Birdoğan, Turgay Ulutürk, Engin Doğan, Öz İplik İş Sendikası Şanlıurfa İl Başkanı Veli Belet te katıldı.

'ÇOK ÇALIŞTIK, YORULDUK, HEDEFLERİMİZE ULAŞTIK'

​​​​​​Bu doğrultuda düzenlenen yıl sonu etkinliği dev bir düğün salonunda tertiplendi. Binden fazla çalışanın katılım sağladığı etkinlikte bir konuşma yapan Özak Tekstil Üretim Müdürü Hamit Akbalık, 'çok çalıştık, çok yorulduk ama hedeflerimize vardık' ifadeleri dikkat çekti.

​​​​​​Akbalık, konuşmasında şu sözlere yer verdi;

"Bugün yeni yılı güzel bir şekilde karşılamak, kucaklaşmak için bir aradayız. Pandemi ve bazı faktörlerden dolayı, tüm sektörlerin sıkıntı yaşadığı bir yıldan geçtik. Tüm olumsuz durumlara rağmen, biz Türkiye’ye değer katmaya devam ettik. Hepinizin katkıları sayesinde yoluna başarıyla devam eden ÖZAK TEKSTİL, Şanlıurfa’da gurur kaynağı olmayı sürdürüyor. Hazır giyim yatırımında Şanlıurfa’ya ilk adım atan Özak Tekstil olarak, bölgede iyi bir noktadayız. Biz burada ÖZAK TEKSTİL olarak büyük ve köklü bir aileysek, bir ve beraber olduğumuz içindir. İnşallah hep birlikte ÖZAK TEKSTİL’i daha iyi yerlere getireceğiz. Bu yıl ilk kez böyle bir organizasyonda bir aradayız. Bu fabrikamız adına atılmış önemli ve kıymetli bir adımdır. Sizlerden gelecek dönüşlere göre benzer faaliyetleri çeşitli dönemlerde yapmayı düşünebiliriz. Emekleriniz ve katkılarınız için ÖZAK TEKSTİL adına her birinize tek tek teşekkür ediyorum. 

Çok çalıştık, çok yorulduk ama ne mutlu ki, bu yıl da hep beraber hedeflerimize ulaştık ve değer oluşturduk. 

Önümüzde, yepyeni hedefler, umutlar ve beklentilerle dolu bir yıl var.  Bu vesileyle yeni yılınızı kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir yıl diliyorum.

ONLARCA ÇEŞİT HEDİYELER VERİLDİ

Düzenlenen yıl sonu gecesinde büyük bir jest yapıldı. Kura şeklinde çekiliş yapıldı. 1100 kişi arasında 50 şanslı talihliye, telefon, tablet, televizyon, ütü, fırınlı, çeyiz seti, ısıtıcı, süpürge gibi çok sayıda elektronik eşya hediye edildi.

​​​​​​Kura sonucunda ismi çıkan talihlilere hediyelerini Üretim Müdürü Hamit Akbalık, Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, Öz İplik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Yıldız, Muzaffer Birdoğan, Turgay Ulutürk, Engin Doğan, Öz İplik İş Sendikası Şanlıurfa İl Başkanı Veli Belet ve diğer bazı protokol misafirler takdim etti.

​​​​​​Çekiliş sonrası fabrika işçilerine yemek ve tatlı ikramı yapıldı. 

​​​​​​Akabinde ise davul zurna ziyafeti başladı. Salonu dolduran işçiler dakikalarca halaylar çekerek günün stresini attılar. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2021, 01:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195