Title of a News Article

İş dünyası ile bir araya geldiler...

İş dünyası ile bir araya geldiler...
banner206

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde bir otelde düzenlenen programda kentin istihdamına katkı sağlayan iş insanlarıyla bir araya gelindi.

Proğrama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MHP MKYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Milletvekili Zemzem Gülender Açanal,İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Ankara'nın havası iyi olursa Türkiye'nin de havası iyi olur diyen Bakan Bozdağ şu ifadelere yer verdi, "Siyasi istikrar, güçlü iktidar, iyi yönetim olmadığında kimsenin kazanamayacağının altını çizen Bozdağ, şöyle devam etti:

"Ankara'nın havası iyi olursa Türkiye'nin de havası iyi olur ama Ankara'da hava tufansa, dumansa, kasırgaysa Şanlıurfa'da o hava bambaşka olamaz. O hava buraya da yansır. Ankara'nın havasını her zaman iyi tutmalıyız. Oranın havasını güçlü tutacak şey, siyasi istikrar, güçlü iktidar, iyi yönetim ve bunun doğurduğu güven ortamıdır. Bunu korumak ve geliştirmek lazım. Ülkemizin 2023'ten 2028'e giderken en büyük sermayesi olan istikrar, güçlü iktidar, iyi yönetim anlayışını beraber muhafaza etmemiz lazım."

Türkiye'nin etrafındaki yangına rağmen barış ve huzur adası olduğunu vurgulayan Bozdağ, yeni dönemde Türkiye'nin yeni maceralara değil, bilinen, test edilmiş, başarıdan başarıya koşmuş bir geleceğe doğru yürümesi gerektiğini belirtti.

Bakan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin siyasi istikrarını, güçlü iktidarını, iyi yönetimini korumak, Türkiye'nin en büyük hazinesini muhafaza etmek anlamına gelir. Şu anda en büyük hazinemiz, siyasi istikrarımızdır, güçlü iktidarımızdır, iyi yönetim ve bunun doğurduğu güvendir. Türkiye'yi bu hazinesinden mahrum etmek isteyenlere karşı hepimizin birlik olması vaktidir. Farklı görüşlerde olabiliriz ama 14 Mayıs, bu farklı görüşlerin Türkiye'nin, milletimizin, evlatlarımızın geleceği için kendi geleceğimiz için belli noktada ittifakına da dayanışmasına da ihtiyacı vardır."

Bakan Bozdağ, konuşmasının ardından kentin istihdamına kaktı sağlayan iş insanlarına teşekkür belgesi takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2023, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195