Title of a News Article

Kabine sonrası açıklaması bekleniyor

Kabine sonrası açıklaması bekleniyor
banner206

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı, dar gelirlilerin maddi konularda hukuka taşınmış sorunlarının çözümü için yürüttükleri çalışmada son aşamaya gelinirken, iki bakanlığın yetkilileri bugün son bir toplantı için bir araya gelecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, iki bakanlığın yaptığı ortak çalışmayla dar gelirlilerin maddi konularda yargıya taşınan sorunların çözümü için bir taslak çalışması hazırlandı.

Taslak kapsamına ilişkin detaylar bugünkü toplantının ardından netliğe kavuşacak. Her iki Bakanlık yetkilileri bugün bir araya gelerek, daha önce ayrıntıları üzerinde müzakere edilen taslağa son şeklini verecekleri öğrenildi.

ERDOĞAN KABİNE SONRASI DUYURACAK

Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıkları tarafından hazırlanan bu çalışma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği ilk kabine toplantısına sunulacak. Dar gelirli vatandaşları ilgilendiren düzenlemenin detaylarının, kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195