Title of a News Article

Kara listede bulunanlara kredi müjdesi!

Kara listede bulunanlara kredi müjdesi!
banner206

Yüzlerce vatandaşı ilgilendiren müjde bankalardan geldi. Pandemi nedeni ile ödeme güçlü çeken vatandaşları, bankalar kara listeye aldı. Bundan böyle hem kara listedekilere hem de sicili bozuk kişilere 60 bin TL kredi verilecek. Detaylar ise haberimizde…

Kara listeye alınmış ve sicili bozuk vatandaş için sevindirici haber bankalardan geldi. Pandemi nedeni ile ödemelerde güçlü yaşayan vatandaşları bankalar kara listeye aldı. Gerek maddi imkansızlar gerekse kara listede bulunan vatandaşları sevindiren müjdeli haber bankalar tarafından basına aktarıldı. 60 bin TL ye kadar kredi imkanı verilecek.

Nakit açısından acil durumda olan kişiler pandeminin getirmiş olduğu olumsuz durumdan dolayı sayı her geçen gün daha da artmış oldu. Ülkemizi dar boğaza sürükleyen pandemi dönemini fazla kayıp vermeden atlatmak için bankalar düşük faiz oranlı destek kredilerini uygulamaya koydu. Kara listeye giren, kredi notu düşük olan sayısıca kişiye krediden faydalanma fırsatını bankalar sağlıyor.

Kredi Sicili Bozuk Olanlara Kredi Desteği

Kredi konusunda risk raporuna göre 1 ile 669 skoru arasında bulunan kişiler en riskli kişiler grubu olarak belirlenmiştir. Bunun yanı sıra 700 ile 1099 arasında mevcut olan kişiler orta riskli, 1100 ile 1499 arasında olanlar ise az riskli olarak adlandırılır. Bu bilgiler ışığında bankalar kredi verirken risk durumlarını dikkate alırlar.

Krediler Nasıl Alınacak?

Pandeminin etkilediği vatandaşları, devlet destekleri sunarak biraz olsun rahatlatmak adına bankalar tarafından kredi imkânı sunuyor. Sicil notu kötü olan vatandaşlar da bu imkândan faydalanabilecek. KBB risk durumları dikkate alınmadan kredi kullandırılabilecek. Bunun yanı sıra düzenli bir gelire sahip olmayan kişiler de, durumlarını belgelendirmeleri durumunda bankalar üzerinden kredi alabilecek.

Sicili Bozuk Kişilere Hangi Bankalar Kredi Veriyor?

Bankalar sicili bozuk vatandaşlara başvuru yapmaları durumunda kredi için olumlu yanıt vereceklerini duyurdu. Başvuru koşullarını karşılayan vatandaşlar kredi imkânından faydalanabilecek. Sicili bozuk olan vatandaşlar şartları taşıdıkları anda TEB, ICBC Türkiye, QNB Finansbank, Vakıfbank, Aktifbank ve Ziraat Bankası tarafından kredi kullanabilecektir. Kaynak ilan365

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2021, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195