Title of a News Article

Katılmak isteyenler için son gün 16 Ekim!

Katılmak isteyenler için son gün 16 Ekim!
banner206

Şanlıurfa'da, Ticaret Borsası ev sahipliğinde 'Pamuk Sorumlu Denetçi' (PSD) Eğitimi verilecek. Borsa Başkanı Mehmet Kaya, bu eğitimin bölgede yalnızca Şanlıurfa'da yapılacağının önemine dikkat çekti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın destekleriyle T.C. Ticaret Bakanlığı Şanlıurfa Ticaret Denetmenleri Servisi tarafından organize edilen PAMUK SORUMLU DENETÇİ EĞİTİMİ,17-18 Ekim tarihlerinde Şanlıurfa Ticaret Borsası Konferans Salonunda gerçekleşecek.

Düzenlenen Pamuk Sorumlu Denetçi (PSD) eğitiminin ardından, sınav aşaması gerçekleştirilecek olup sınav sonucunda başarılı olan katılımcılara PSD Belgesi verilecek.

Başarılı olan katılımcıların Pamuk Sorumlu Denetçisi olarak pamuk ve pamuk ürünleri üretiminde yetkili olmaları ve ilgili fabrikalarda istihdamlarının sağlanması hedefleniyor.

Planlanan etkinlikle ilgili konuşan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa’yı faaliyet merkezi yapmak için her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını belirterek, ‘bu kadim şehre borcumuz var. Şanlıurfa’yı her alanda daha yukarılara taşımalıyız. Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak, topraklarımızdaki tarımsal zenginliğin çeşitli alanlarda sürdürülebileceğini ve kent ekonomimize yayılabileceğini düşünüyoruz. Bu amaçla düzenlenecek tüm etkinlikleri sonuna kadar destekleyeceğiz. Bölgede yalnızca Şanlıurfa’da yapılacak olan Pamuk Sorumlu Denetçi Eğitiminin katılımcılara ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.’’ diye konuştu.

SON GÜN 16 EKİM!

Pamuk Sorumlu Denetçi (PSD) eğitimi için katılmak isteyenlerin 16 Ekim tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195