Title of a News Article

OSB'nin sorunlarını çözmekte kararlılar...

OSB'nin sorunlarını çözmekte kararlılar...
banner206

Şanlıurfalı Sanayici iş adamları bugün Ankara'ya çıkarma yaparak URFA OSB'nin sorunlarının çözümü için arayışlarını sürdürüyorlar.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Katılımcı Yönetim Kurulu Başkanı sanayici iş adamı Mehmet Korkut Polat, yönetim kurulu üyeleri Ali Ademoğlu ve Abdulaziz Kılıç bugün başkent Ankara'ya bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundular. 

Urfa OSB'nin en büyük sorunu olan elektrik probleminin çözümü için girişimlerini sürdüren Yönetim Kurulu heyeti, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Enerji Bakanı Fatih Dönmez'i ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette; İlave 100 MVA trafo, ek fiderler ve yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili sorunlar Enerji Bakanı Fatih Dönmez'e iletildiği öğrenildi. 

Yapılan ziyaretler sonrası yazılı bir açıklama bulunan Şanlıurfa OSB katılımcı kurul başkanı Mehmet Korkut Polat, 'özellikle şunu belirtmek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde Urfa ve Urfa'nın sanayisi için çıkmış olduğumuz çağrıya birtek cevap veren Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri'ye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Sayın Bakanımız Fatih Dönmez beye ziyaret esnasında ilettiğimiz sorunlara anında cevap verip, Teiaş Müdürünü arayıp talimat vermesi bizleri ayrıca mutlu etti. Sorunların hemen çözülmesi noktasında bizlere yardımcı olan Bakanımıza da ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Sanayi bölgemizin gelişmesi, sorunların çözülmesi için elimizden gelen herşeyi yapmaya, çözülmesi için her türlü girişimi sağlayacağız.' dedi. 

Öte yandan Urfalı heyet, TBMM'de vekil Cevheri'yi de makamında ziyaret ederek istişarede bulundular.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2021, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195