Title of a News Article

Otogarda İndirim Sinyalleri

​​​​​​​Haziran ayı ile birlikte otobüslerde yüzde 50 kapasite şartı kaldırılırsa; işletmeler bilet fiyatlarında yüzde 40'lara varan indirim olacağını ifade ediyor.

Otogarda İndirim Sinyalleri
banner206

(URFASTAR) Türkiye'de tüm gözler Haziran sonrası için çıkacak yeni normalleşme kararlarında. Vatandaşın olduğu kadar esnaf ve sektör temsilcilerinin tümünün beklentiler içerisinde olduğu Haziran ayı sonrası bir dizi iyileştirmeler de gündemde. Bunlardan biri de otobüs firmaları. Buna göre pandemi nedeniyle yüzde 50 kapasite şartıyla hizmet veren otobüs firmaları bu şartın kaldırılması halinde bilet fiyatlarında yüzde 40'a varan indirimlerin geleceğini ifade ediyor.

YARI YARIYA KOLTUK SINIRLANDIRMASI KALKACAK

Haziran ayı sonrası şehirler arası otobüslerde başlayan yüzde 50 koltuk sınırlaması şu an itibari ile devam ediyor. Firma yetkilileri bu sınırlandırmanın kaldırılması ile birlikte bilet fiyatlarına yüzde 40 oranında indirim uygulanacağı görüşünde. Tam kapasite çalışmak için kendileri de gün sayan otobüs firması yetkilileri, normalleşme süreci ile birlikte vatandaşlarda olduğu kadar kendilerinde de rahatlama yaşanacağını belirtiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195