Title of a News Article

Peltek'ten kınama...

Peltek'ten kınama...
banner206
 BAŞKAN PELTEK OSMANİYE TSO SALDIRISI KINADI 
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek,  Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na düzenlenen ve Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Arsoy’un yaralanması, Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’un da hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan silahlı saldırıyı kınadı.
ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek yayımladığı kınama mesajında, şunları kaydetti: “Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na düzenlenen ve Yönetim Kurulu Başkan Devrim Arsoy’un yaralanması, Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’un da hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan silahlı saldırı haberini, büyük bir teessürle öğrendik.  Bu olay tüm iş dünyası temsilcilerini olduğu gibi bizleri derinden üzmüştür.  Nedeni ne olursa olsun, böyle bir saldırı asla kabul edilemez. Bu silahlı saldırıyı gerçekleştireni, şiddetle ve esefle kınıyorum. Bizler Yüce Türk adaletine güveniyoruz. Zanlının yaptığı cezasız kalmayacaktır. Eminiz ki, güvenlik kuvvetlerimiz de bu gibi üzücü hadiselerin bir daha olmaması için gereken önlemi alacaktır. 
Yaşanan elim olayda, hayatını kaybeden Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’a Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası camiasına sabırlar; yaralanan Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Aksoy’a da acil şifalar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195