Title of a News Article

Sahte evrak başlarına iş açtı!

Sahte evrak başlarına iş açtı!
banner206

Geçtiğimiz yıl bir akaryakıt firması, Şanlıurfa ile çevre illerde 200'e yakın benzin ve motorin sattığı petrol istasyonlarının başını belaya soktu. İddiaya göre, sahte fatura ile akaryakıt satan firma nedeniyle 200'e yakın istasyon mühürlenerek kapandı.

İsmi henüz öğrenilemeyen bir akaryakıt firması 200'e aşkın istasyonu dolandırdı. Bu firmadan yakıt alan birçok firma, ödemelerine karşılık aldığı faturaların sahte olduğunu fark edince sözleşmelerini fesihetti. Bazı firma yetkilileri de, bu durum karşısında evrakta sahtecilik yapan bu akaryakıt firmasıyla ilişkisini kestiğini öğrenildi.

İhbar üzerine harekete geçen Maliye müfettişleri, Polis ve jandarma kaçakçılık ekipleri Şanlıurfa, Adıyaman, Mardin, Gaziantep'te petrol istasyonlarına baskın düzenledi. Dağıtım yapan firmanın evrakta sahtecilik suçu nedeniyle 200 petrol istasyonu mühürlendi.

Büyük mağduriyet yaşadıkları öğrenilen petrol istasyonu yetkilileri, mühürlenen istasyonları için Şanlıurfa İdare Mahkemesine itiraz ettikleri ve itirazın kabul etmelerini bekliyorlar.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2022, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195