Title of a News Article

ŞUTSO, Fuarda misafirlerini ağırladı

ŞUTSO, Fuarda misafirlerini ağırladı
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Standı, Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda oldukça ilgi gördü. Sektörün profesyonellerini bir araya getirmek, iş birliklerini ve teknolojik tarım uygulamalarını arttırmak hedefleri ile gerçekleştirilen fuarda, farklı stant çalışmasıyla öne çıkan ŞUTSO standına ziyaretçiler, yoğun ilgi gösterdi.

Resim önizlemesi

Fuarın ardından konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, sektördeki en son gelişmeleri, teknolojik yenilikleri, yeni ürünleri görme ve inceleme fırsatı bulduğumuz fuar, şehrimizin gıda, tarım ve hayvancılık sektörünün gelişmesine katkı sağlayacaktır” dedi.

Resim önizlemesi

Fuarların, yeniliklerin ve gelişmelerin yaygınlaşması anlamında önem arz ettiğini ifade eden Başkan Mehmet Yetim, “Geleneksel tarım uygulamaları, yerini modern tekniklere bırakıyor. Modern teknikler de teknolojik gelişimi sağlıyor. Bu bilgi ve teknolojilerin üreticilerle buluşması, tarıma dayalı sanayi üretimimiz için çok önemli." diye konuştu.

Resim önizlemesi

ŞUTSO’nun da stant açarak katıldığı, Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde 4-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı, Diyarbakır, Mardin, Gaziantep gibi tarımsal üretimin yoğun gerçekleştirildiği çevre şehirlerden gelenlerle birlikte, 61.234 kişi ziyarette bulundu.

Yem ve tohumdan sulama ekipmanlarına, bitki ve toprak besleme ürünlerinden enerji verimliliği ve teknolojik tarım olmak üzere geniş bir yelpazede ürün sergilenen fuarda, zirai drone, yeni model traktör ve ekipmanları da yer aldı.

Resim önizlemesi

Gerçekleştirilen fuarda, ŞUTSO’nun yürüttüğü çalışmalar şöyle;

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Zahit, Mustafa Taş, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Vali Salih Ayhan ve davetlilerin iştirakiyle gerçekleştirilen, Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışına katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, Meclis Başkanı Serhat Karadağ, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet, Fuarda stant ziyaretlerinde bulunarak, katılımcıların sektörel sorunları, güncel sektörel gelişmeleriyle ürünleri ve sektörel çalışmaları ile ilgili istişarede bulundu. Ayrıca ziyaretlerde, Katılımcı üye firmalarla dilek, şikâyet ve memnuniyet anketi çalışması yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, Meclis Başkanımız Serhat Karadağ, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet, Fuarda Şanlıurfa Ticaret Borsası standını ziyaret etti.

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda, önceki dönem ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karakuş'a ait standı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, Meclis Başkanı Serhat Karadağ, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet, Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda, Şanlıurfa TEKNOKENT'e ait standı ziyaret ederek girişimcilerin ürünleri hakkında bilgi aldı.

Gold Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Özkanlı, ŞUTSO’nun Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na stant açarak katılımlarından dolayı, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim'e, Meclis Başkanı Serhat Karadağ’a ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Zahit’e plaket ve tablo takdiminde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195