Title of a News Article

Urfa'da ekmeğe yeniden zam olacak mı?

Urfa'da ekmeğe yeniden zam olacak mı?
banner206

Son dönemlerde artan enflasyon nedeniyle yüzde 400'leri aşan un fiyatları ekmeğe zamları beraberinde getirdi. Şanlıurfa'da ekmeğe yeniden zam yapılacak söylentileri ise merak uyandırırken, Fırıncılar Odası Başkanı Karaatlı, son gelişmeleri urfastar ile paylaştı.

Şanlıurfa'da, Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı ile yapılan görüşme neticesinde şuan da her ne kadar ekmeğe herhangi bir zam uygulanmasda, yarın zam olmayacağı anlamına gelmiyor. dedi.

ÇEVRE İLLERDE FİYAT ARTTI

Un fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle zor durumda kalan fırıncılar ekmeğe yeniden bir zam istiyor. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te ekmek 3.75 TL, Mardin ve Adıyaman'da ise 4 TL olduğu öğrenildi.

KARAATLI URFASTAR'A KONUŞTU

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı ile yapılan görüşme sonrası ekmeğe zam yapılacak mı sorusu netleşirken, yarın veya önümüzdeki günlerde yeniden bir zam yaşanmasına muhtemel gözle bakılıyor.

Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, www.urfastar.com'a yaptığı kısa açıklamasında, sosyal medyada bugün çıkan zam haberlerinin doğru olmadığı belirtti.

"Şanlıurfa'da, oda başkanlığımız olarak henüz aldığımız bir zam kararı yok, sosyal medya ve bazı yayın organlarında çıkan haberler asılsız. Lakin bu, yarın zam olmayacağı anlamına gelmiyor. Dediğim gibi, odamızın henüz almış olduğu bir zam kararı yok. Çevre illerde ekmeğe zam yapıldığı bilgisine ulaştık. Yönetim kurulumuzun alacağı karar doğrultusunda yeni bir zam yaşanabilir" 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2022, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195