Title of a News Article

Urfa'da kamu bankasında yoğunluk yaşanıyor!

Urfa'da kamu bankasında yoğunluk yaşanıyor!
banner206

Şanlıurfa'da, Suriyelileri de hesaba katarsak yaklaşık 2 buçuk milyon nüfus yaşıyor. Para alışverişinin yaşandığı en yoğun bankaların başında gelen Ziraat Bankası ise kentte yetersiz kalıyor. 

1863 Osmanlı Devleti zamanında kurulan ve bugüne dek hizmet veren Ziraat Bankası, ne yazık ki Şanlıurfa'da yetersiz kalıyor. Suriyelilerin de yoğun yaşadığı kentin merkezinde bulunan Ziraat Bankası merkez şubesi aşırı yoğunluk yaşıyor. Destekleme ödemelerinin de yapıldığı Ziraat Bankası'nda bazı günlerde nefes alınamayacak hale geldiği görülüyor.

Ziraat Bankası'nda işlem yapmak isteyen vatandaşların genel anlamda sıklıkla merkez şubesine gitmeleri kalabalığa, çoğu zamanda kuyrukların oluşmasına neden oluyor. 

Haliliye ilçesinde bulunan Ziraat Bankası'na Eyyübiye ilçesinden de yoğun ilgi gösterilirken, vatandaşlar hem personel hem de şube yetersizliğinden şikayetçi. 400 bin nufüsa sahip olan Eyyübiye ilçesi ve Haliliye'nin doğu bölgesi olan Sırrın bölgesinde bir Ziraat Bankası'nın olmaması tepkilere neden oluyor.

Öte yandan Ziraat Bankası yöneticilerinden edinilen bilgiye göre, şube açılması noktasında girişimlerinin devam ettiği ve özellikle de Eyyübiye ilçesinde planlama yaptıkları öğrenildi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2022, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195