Title of a News Article

Urfa'da kiracıların başı belada!

Urfa'da kiracıların başı belada!
banner206

Ülke genelinde yüksek enflasyonlardan kaynaklı gelen zamlar insanların belini bükmeye devam ediyor. Özellikle de Kirada oturanlar bu durumdan çokça şikayetçi. Şanlıurfa'da ise bir kiracı mektup yazarak emlakçılara olan sitemini dile getirdi.

Kiralanan ev için her yıl komisyon alan emlakçı, ev dolu iken çat kapı eve yeni kiracı getirip baktıran emlakçı, her bir problemde kiracının kapısını çalan emlakçı. Kiracıların en büyük yandığı dertlerden birisi malesef emlak işi yapanlar geliyor. 

Çok ibadet edip haksız kazanç elde eden emlakçılara sitemini yazdığı mektupta dile getiren ismi öğrenilemeyen bir kiracı, 'Siz parayı alıp Kabe niyetine karşınıza alın öyle ibadet edin' dedi.

Urfa'daki emlak sektörü Türkiye Cumhuriyeti Emlak kuralları dışında hareket edip, insanları bu kendi oluşturdukları kurallara mahkum ediyorlar. Her yıl kiracılardan para alıyorlar. Bu düpedüz haksız kazanç. İkincisi ben evdeyken kiracı adaylarını evime almak zorunda değilim. Sizler çok namaz kılıp paraya tapan insanlarsınız. Bence siz parayı alıp Kabe niyetine karşınıza alın öyle ibadet edin. Sizin ibadetiniz böyle daha makbul olur. 

Hangi emlakçıya yazıldığı bilinmeyen İşte o mektup...

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195