Title of a News Article

Urfa OSB'de hergün bir temel atılıyor

Urfa OSB'de hergün bir temel atılıyor
banner206

Bölgede son yılların en büyük gelişimini sağlayan Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde bugün dev bir atılım gerçekleşti. Gaziantepli iş adamı Kenan Durur, 65 Milyon Dolarlık yatırımla kentte büyük yankı uyandırdı.

Genişleme alanlarının da tamamiyle dolduğu Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımcılara tahsis edilen arsalar birbir doluyor. Bunlardan birisi olan Durkar Halı Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Durur, Şanlıurfa’ya yatırım yapmak istedi. Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri ile görüşen Durur, hedeflerinin burada büyük olduğunu belirtti. Bunun üzerine yapılan görüşmeler sonucunda Durkar Halı için yatırım yapmanın önü açıldı. 

Tahsis edilen 56 bin metre kare alanda 40 bini kapalı alan olmak üzere işe koyulan iş adamı Kenan Durur, kısa sürede iş makineleri ile çalışmalara girişti.

Bugün temeli atılan iplik işletmeciliği tesisinin yapıldığı alana giden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, OSB Bölge Müdürü Osman ve diğer katılımcılar temel atma törenini gerçekleştirdi. Dökülen ilk betonla temeli atılan dev fabrikada yüzlerce kişi istihdam edilecek. Dev yatırımın 65 milyon dolar değerinde olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2023, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195